sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Jaahas, se alkaisi olemaan viikonloppu ohi ja samalla myös lasten loma ohi :)
Viikonloppu meni kun menikin nopeasti. Perjantaina pääsin uusien ystävieni kanssa juhlimaan, ilta oli oikein mukava eikä lauantai krapulalta säästynyt kukaan :D KIITOS rakas ystäväni kun hoidit lapsiani että pääsin tuulettumaan, arvostan tätä todella ja olen niin kiitollinen että en löydä sanoja <3

Eilinen tosiaan meni ihan rehellisesti krapulassa. Eilen taas muistin miksi juominen ei ole ollenkaan minun juttu :D Luulen että todella moni ajatteli lauantai aamuna täysin samoin :)

Lapsetkin saivat eilen vähän jotain luksusta! Kiitos siskolleni ja hänen perheelleen! lapset lilluivat paljussa eilen kooooko päivän ja voi kuinka kaikki pennut nauttikaan olostaan! sitä oli ihana katsella vaikka päätä kovin särkikin!

Päätin sittten eilen että ehkä meille kaikille olisi parempi kun mentäisiin ihan aikaisin nukkumaan. eli takana on siis 11 tuntia yöunta!!!!! voin sanoa nyt että ehkä paras päätös ikinä! olo on mitä mahtavin ja lapsetkin on hyvin levänneen ja rauhallisen olosia. Tälläisinä päivinä muistan kuinka tärkeää yöuni on myös mielialalle <3

Sunnuntai siis alkoi oikein hyvin, lapset katsovat lastenohjelmia, äiti bloggaa ja pupu rouskuttaa vieressä heiniään. Olo on mahtava, vain se oma muru puuttuu vierestä ;) (vielä mä sen viereeni jostain nappaan ;) ) 

Tällä ololla on hyvä ruveta valmistelemaan huomenna alkavaa kiireistä arkea :)

  Ihanaa sunnuntaita kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti